Чудо Игре

Како Смо Добиле Инспирацију и креирале чудо које детињство чини лепшим

Након што је постало јасно да развој нових технологија утиче и мења детињство генерација које долазе, решиле смо да покушамо да променимо ток ствари. Желеле смо да деци омогућимо да искусе део онога што је обележило наше одрастање. Идеја нам је била да у деци пробудимо истраживачки дух, подстакнемо њихову машту и одвојимо их од играња видео игара и седења пред телевизором или рачунаром. Тако смо покренуле чудесну игру у којој уживају и родитељи и деца.

Наша Мисија

За нас приоритет представља повратак одрастању какав су имале наше генерације. Детињство би требало бити испуњено авантурама и истраживањима, кроз игру и дружење. Сматрамо да гледање цртаћа и играње видео игара неће допринети развоју као што ће то истраживање природе и окружења.

Данас, када су родитељи презаузети послом и обавезама око посла, веома је важно на што бољи начин искористити оно мало времена намењено деци. Одлазак у играоницу, куповина играчака до последњег динара, гледање цртаних филмова није оно што ће у пуној мери допринети њиховом развоју. Схвативши да подршка дечјој игри кроз нуђење идеја и материјала за игру, умногоме поспешује развој дечјих капацитета и способности, и буди у њима истраживачки дух и подстиче креативност, одлучили смо да покренемо једну чаробну причу и омогућимо свим родитељима да на што квалитетнији и забавнији начин проводе време са својим малишанима. Наша мисија је да кроз креацију нових игара створимо нове породичне моменте, децу вратимо родитељима и родитеље деци, и учинимо да сви имају детињство какво су некада имале наше генерације.

Наш Тим

Наш тим за сада чине две другарице које је спојила љубав према деци, одрастању, дечја маштовитост, и жеља за што већим бројем сати проведених поред најмлађих. 

Ивана Јеротић

Менаџер за односе са јавношћу

Илинка Аџић

Мастер васпитачица

Крените У Куповину Која Ће Обележити Одрастање Вашег Детета

Брзо и једноставно поручите неке од производа.

Корпа